Sykdom og ulykke kan ramme alle

Uhell skjer. Den speilblanke skjermen på den nye mobilen din kan gå i tusen knas, eller falle i vannet en solfylt sommerdag. Det er ikke rart at vi ønsker å forsikre oss mot slike bekymringer. Men det koster å forsikre seg, og alle forsikringer er dessuten ikke like nødvendige.

En tommelfingerregel er at det viktigste er å forsikre deg mot de mest katastrofale ulykkene, som kan gi størst utslag på privatøkonomien din. Et godt eksempel er livsforsikring. Den kan gi deg økonomisk trygghet ved alvorlig sykdom, uførhet og død.

Trygg økonomi kan være en lettelse

Hvis du blir alvorlig syk, er kanskje penger det siste du har lyst til å tenke på. Det er en stor nok byrde å være syk, om ikke regningene skal hope seg opp i tillegg. Har du Livsforsikring vil den kunne dekke utgifter dersom du blir alvorlig syk. Noen bruker denne summen på ekstra behandling, andre på at nærmeste pårørende skal kunne ta seg fri fra jobb for å tilbringe mer tid sammen. Men det viktigste er kanskje å kunne slippe å bekymre seg for økonomien, når man har andre bekymringer å hanskes med.

Uførhet kan også snu opp ned på økonomien din. Og desto høyere lønn du har, desto større blir fallet i inntekten. Mange etablerer livsforsikring nettopp for å kunne opprettholde livsstilen selv om du skulle bli ufør.

Dødsfall påvirker økonomien

Det du forbinder mest med livsforsikring er kanskje økonomisk trygghet ved dødsfall. Og det er også en veldig viktig del av livsforsikringen. Dødsfall kan nemlig få større økonomiske konsekvenser enn du kanskje har tenkt over. Hvis du har boliglån sammen med en samboer eller ektefelle, er det ofte slik at den ene parten ikke kan klare å betale boliglånet alene. Hvis én i et parforhold dør, kan den andre dessverre bli nødt til å selge boligen. Dette er også en av de viktigste grunnene til å skaffe seg livsforsikring: For å kunne bli boende dersom noe tragisk skulle skje. Mange opplever dette som en stor lettelse.

I dag er det blitt vanlig å forsikre seg mot små ulykker, som at mobilen blir knust. Det har du all rett til, men enda viktigere er det nok å passe på at du er godt nok forsikret ved alvorlig sykdom, uførhet og dødsfall. Konsekvensene kan bli store om du ikke er forsikret – og lettelsen kan være stor når en forsikring gir deg trygg økonomi i en vanskelig tid.

Sjekk pris og kjøp Livsforsikring

Du kan ordne Livsforsikring her og nå!

Beregn pris og kjøp Livsforsikring Åpnes i nytt vindu

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Åpningstider i sommer: mandag - fredag kl. 09.00 - 15.00