Har dere pensjonsavtalen til bedriften i Nordea Liv?

Det skal være enkelt for bedriften å registrere endringer og administrere pensjonsavtalen. Våre digitale verktøy er godt likt av kundene og intuitive å benytte. Vi håper denne siden gir deg tilstrekkelig med informasjon slik at du kan betjene pensjonsavtalen så enkelt som mulig.

Få oversikt og utfør endringer på avtalen i Bedriftsdialogen

Hos oss bruker du nettportalen Bedriftsdialogen når du skal vedlikeholde pensjonsavtalen. Alle endringer, om det gjelder ansatte eller selve pensjonsavtalen, gjøres enkelt i  Bedriftsdialogen. Dersom du er oppført som kontaktperson for pensjonsavtalen, har du tilgang. Ønsker du at flere skal få tilgang, bestiller du dette herÅpnes i nytt vindu.

For å gjøre det enkelt for deg å bli kjent med Bedriftsdialogen, har vi laget en film som er smart å se. Her får du blant annet informasjon om hvordan du enkelt gjør endringer og hvordan Bedriftsdialogen gir deg oversikt over faktura og fakturabilag.   

Vi oppfordrer deg til å logge inn i Bedriftsdialogen for å få oversikt og sjekke at informasjon om ansatte er korrekt. Har du for eksempel registrert riktig stillingsprosent og lønn på alle? Sjekk også at vi har korrekt e-postadresse på deg, slik at du mottar viktig informasjon fra oss.

Oppdatering av pensjonsavtalen fra a-meldingen
Snart kan vi hente opplysninger dere leverer om bedriftens ansatte fra a-meldingen, og bruke disse til å oppdatere pensjonsavtalen til bedriften. Dette gjør pensjonsrapporteringen enklere og mer effektivt for deg som arbeidsgiver. Vi jobber med å utvikle en god løsning for a-meldingen. Les mer her. Åpnes i nytt vindu

Fakturering i Nordea Liv

Vi tar vare på dine ansatte!

Pensjon er de ansattes fremtidige lønn. Dessverre er det få privatpersoner som har oversikt over hvor mye de faktisk får i pensjon. Dette gjør vi noe med! Vi har gode digitale løsninger for å synliggjøre det viktigste ansattgodet etter lønn - nemlig pensjon. 

Persondialogen gir de ansatte full oversikt over pensjonsavtalen sin. Her finner de også forsikringsbevisene sine, og starter utbetaling av pensjon når det blir aktuelt. Vi har også en mobilløsning - Boost, som visualiserer pensjon på en helt ny måte.  Her kan du lese mer om Nordea Boost. Åpnes i nytt vindu

Dine ansatte får god informasjon fra oss om flyttingen av pensjonsavtalen, og tilgang til våre digitale løsninger. Imidlertid er det viktig at vi har korrekt kontaktinformasjon på dine ansatte. Denne registrer du enkelt i Bedriftsdialogen eller de ansatte oppdaterer den selv i Persondialogen. 

Bærekraftige investeringer

Vi er opptatt av hvor pensjonspengene som investeres ender opp. Derfor har vi høyt fokus på hvilke selskaper vi velger inn i våre pensjonsfond. Alle selskap dere investerer i gjennom oss har vært gjennom risikoanalyse med tanke på blant annet miljø og menneskerettigheter. Nordea er en sterk partner for Nordea Liv, hvor både innflytelse og kompetanse kommer Nordea Liv og våre kunder til gode.

Pensjon er viktig for de ansatte

Pensjon oppleves som komplisert for mange. Vårt mål er at ansatte skal forstå pensjon. Vi er så heldige å ha vår egen pensjonsekspert, Liven Sandell, med på laget. Hun har laget en pensjonsfilm hvor hun forklarer pensjon på en enkel og litt annerledes måte. Her kan du velge de kapitlene som interesserer mest. Vi vil sende ut filmen til dine ansatte i et nyhetsbrev. 

Se filmÅpnes i nytt vindu

Hva trenger du som pensjonskunde å vite? Åpnes i nytt vindu

Vi har laget en film som gir deg som er kontaktperson på pensjonsavtalen, en enkel innføring i Bedriftsdialogen og faktureringsrutinene våre. Se vår pensjonsekspert Liven Sandell forklare og vise på en enkel og engasjerende måte!

Se film! Åpnes i nytt vindu

Nytt i 2021 - egen pensjonskonto Åpnes i nytt vindu

1. januar 2021 ble lovendringen om egen pensjonskonto innført. Bedriften har nå fått et økt informasjonskrav til de ansatte. Med smarte digitale løsninger hjelper vi deg med dette. Les mer om hva lovendringen betyr for deg og dine ansatte.

Les mer om lovendringen Åpnes i nytt vindu

Hvilken investeringsprofil passer for dine ansatte? Åpnes i nytt vindu

Vi vet det kan være vanskelig for dine ansatte å ta stilling til hvordan pensjonsinnskuddene plasseres. Derfor har vi ulike investeringsprofiler som tar hensyn til hvilken risiko og tidshorisont dine ansatte har.

Les om investeringsprofilene vi tilbyr Åpnes i nytt vindu

Trenger du hjelp?

Kontakt oss

Privatkunder: mandag – fredag kl. 08.00 – 15.00 Bedriftskunder: mandag – fredag kl. 09.00 – 14.00