Få oversikt og utfør endringer på avtalen i Bedriftsdialogen

Hos oss bruker du nettportalen Bedriftsdialogen når du skal vedlikeholde pensjonsavtalen. Alle endringer, om det gjelder ansatte eller selve pensjonsavtalen, gjøres enkelt i  Bedriftsdialogen. Dersom du er oppført som kontaktperson for pensjonsavtalen, har du tilgang. Ønsker du at flere skal få tilgang, bestiller du dette herÅpnes i nytt vindu.

For å gjøre det enkelt for deg å bli kjent med Bedriftsdialogen, har vi laget en film som er smart å se. Her får du blant annet informasjon om hvordan du enkelt gjør endringer og hvordan Bedriftsdialogen gir deg oversikt over faktura og fakturabilag. Se film.  

Vi oppfordrer deg til å logge inn i Bedriftsdialogen for å få oversikt og sjekke at informasjon om ansatte er korrekt. Har du for eksempel registrert riktig stillingsprosent og lønn på alle? Sjekk også at vi har korrekt e-postadresse på deg, slik at du mottar viktig informasjon fra oss.

Oppdatering av pensjonsavtalen fra a-meldingen
Dersom dere ønsker det, kan bedriften din benytte a-meldingen til å oppdatere ansattdata i pensjonsavtalen.

Interessert? Ta kontakt med oss på telefon 23254700 eller send en e-post til tjenestepensjon@nordea.com. Les mer her. 

Fakturering i Nordea Liv

Vi tar vare på dine ansatte!

Pensjon er de ansattes fremtidige lønn. Dessverre er det få privatpersoner som har oversikt over hvor mye de faktisk får i pensjon. Dette gjør vi noe med! Vi har smarte løsninger for å synliggjøre det viktigste ansattgodet etter lønn - nemlig pensjon. 

Persondialogen får de ansatte full oversikt over pensjonsavtalen sin og tilgang til forsikringsbevisene sine. Her kan de i tillegg gjøre endringer, som for eksempel å starte utbetaling av pensjon når det blir aktuelt. 

I mobilløsning Nordea Boost visualiserer vi pensjon på en helt ny måte, som gjør den morsommere og mer forståelig. Her kan de ansatte prøve seg frem med ulike sparebeløp for å se hvordan egen sparing påvirker fremtidig pensjon. Les mer om Nordea Boost. 

I fordelsportalen Nordea Liv Pluss i nytt vindu får dine ansatte blant annet god oversikt over pensjonen sin og rabatter fra en rekke kjente merkevarer. I tillegg finner de nyttig og relevant informasjon om pensjon, sparing og livsforsikring som de nok ikke kunne fra før. Tjenesten er alderstilpasset og vil gi informasjon om pensjon basert på om du er ny i arbeidslivet – eller om du nærmer deg pensjonsalder. Se film om Nordea Liv Pluss.

Vi sørger for at dine ansatte får god informasjon om flyttingen av pensjonsavtalen og tilgang til våre løsninger. For å sikre at vi får formidlet relevant og nyttig informasjon videre er det viktig at vi har oppdatert kontaktinformasjon på dine ansatte. Denne registrerer du enkelt i Bedriftsdialogen eller de ansatte oppdaterer den selv i Persondialogen. 

Pensjon er viktig for de ansatte

Pensjon oppleves som komplisert for mange. Vårt mål er at ansatte skal forstå pensjon. Vi er så heldige å ha vår egen pensjonsekspert, Liven Sandell, med på laget. Hun har laget en pensjonsfilm hvor hun forklarer pensjon på en enkel og litt annerledes måte. Her kan du velge de kapitlene som interesserer mest. 

Se filmÅpnes i nytt vindu

Hva trenger du som pensjonskunde å vite? Åpnes i nytt vindu

Vi har laget en film som gir deg som er kontaktperson på pensjonsavtalen, en enkel innføring i Bedriftsdialogen og faktureringsrutinene våre. Se vår pensjonsekspert Liven Sandell forklare og vise på en enkel og engasjerende måte!

Se film! Åpnes i nytt vindu

Nytt i 2021 - egen pensjonskonto Åpnes i nytt vindu

1. januar 2021 ble lovendringen om egen pensjonskonto innført. Bedriften har nå fått et økt informasjonskrav til de ansatte. Med smarte digitale løsninger hjelper vi deg med dette. Les mer om hva lovendringen betyr for deg og dine ansatte.

Les mer om lovendringen Åpnes i nytt vindu

Hvilken investeringsprofil passer for dine ansatte? Åpnes i nytt vindu

Vi vet det kan være vanskelig for dine ansatte å ta stilling til hvordan pensjonsinnskuddene plasseres. Derfor har vi ulike investeringsprofiler som tar hensyn til hvilken risiko og tidshorisont dine ansatte har.

Les om investeringsprofilene vi tilbyr Åpnes i nytt vindu

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Mandag - fredag kl. 08.00 - 16.00