Vet dine ansatte hva de får i pensjon?

Pensjon er pengene de ansatte skal leve av når de slutter å jobbe. For mange blir forskjellen mellom dagens lønn og forventet pensjon stor. Utbetaling fra folketrygden og pensjon fra jobben, blir for mange ikke mer enn halvparten av hva de tjener i dag. Det er også viktig å huske at pensjonsutbetalingen fra jobben vanligvis fordeles over 10 år fra den ansatte går av. 

Det er flere enkle grep den ansatte kan ta for å øke pensjonen, men dessverre er det altfor få som er klar over disse mulighetene.

Annerledes pensjonsfilm

Pensjon oppleves som komplisert for mange. Vi er så heldige å ha vår egen pensjonsekspert, Liven Sandell, med på laget. Hun har laget en pensjonsfilm hvor hun forklarer pensjon på en enkel og litt annerledes måte

Artikkel til intranett Åpnes i nytt vindu

Ønsker dere å informere de ansatte om pensjon? Vi har laget en enkel og oversiktlig artikkel som dere kan legge på bedriftens intranett. Her forklarer vi hvordan de ansatte får oversikt, og hva de bør gjøre for å øke pensjonen sin.

Få tilgang til artikkel Åpnes i nytt vindu

Gi dine ansatte god oversikt Åpnes i nytt vindu

Vi vet at mange ikke forstår pensjon. Derfor har vi laget en side der vi har samlet den viktigste informasjonen de ansatte trenger. Her tar vi for oss nyttige tips for bedre pensjon, forklarer pensjon, i tillegg til ulike artikler om pensjon.

Gi de ansatte tilgang til nyttig materiell om pensjon Åpnes i nytt vindu

Pensjonen samles Åpnes i nytt vindu

En ny lov trådte i kraft i 2021. Nå får de ansatte samlet pensjon sin fra tidligere og nåværende arbeidsgivere på et sted, i en egen pensjonskonto. Pensjonskapitalbevisene til de ansatte vil flyttes til nåværende arbeidsgiver.

Les mer om egen pensjonskonto Åpnes i nytt vindu

Nyttige filmer

Vi har laget to filmer. Den ene forklarer innskuddspensjon - helt enkelt. Den andre filmen tar for seg Persondialogen og hvordan den kan brukes. 

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Mandag–fredag kl. 08.00–16.00