Hva er Nordea Liv Pluss?

Nordea Liv Pluss er en fordelsportal for deg som har pensjon via arbeidsgiver hos oss og/eller privat livsforsikring. I portalen får du blant annet god oversikt over produktene du har hos oss, enten det er pensjon via nåværende arbeidsgiver, privat livsforsikring eller egne spareavtaler.

I Nordea Liv Pluss finner du nyttig og relevant informasjon som du kanskje ikke visste fra før. Tjenesten er alderstilpasset og gir informasjon om livsforsikring, sparing og pensjon basert på hvor du er i livet.   

Gode rabatter fra kjente merkevarer
Nordea Liv Pluss lar deg også surfe gjennom gode rabatter fra kjente merkevarer. I Nordea Liv Pluss får du tilgang til rabatter fra over 150 tilbydere - alt fra bolig, helse, reise og sport til elektronikk og underholdning. Hva med kinobilletter til 125 kroner eller gode rabatter på opptil 50 % hos Samsung? Eller hva med 15 % på høyttalere fra Sonos? Du får også rabatt på over 200 morsomme aktiviteter for alle aldre hos Truestory - Norges beste opplevelser. 

Yoga og digitale helsetester

Helsen din også viktig. I tillegg til gode og riktige forsikringer må du ta vare på deg selv. I Nordea Liv Pluss under Helse og Velvære finner du 25 yoga - og treningsfilmer fra Yogobe. Videoene har fokus på alt fra bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke, til øvelser som går på avspenning, stressmestring, mental pause og søvn.

Du finner også nyttige artikler og helsetester som hjelper deg med å bedre forstå helsen din, og tips til hva du kan gjøre for å gi den et boost.

Du logger enkelt inn med BankID.

Benify er samarbeidspartneren vår, og leverandør av fordelsportalen Nordea Liv Pluss. 

Vil du vite mer om samarbeidet kan du lese her

Gode rabatter til deg!

Du får tilgang til en rekke gode rabatter fra blant annet:

  • Adidas
  • DBS
  • Rituals

Logg inn for å se alle rabattene.  Få varsel om de nyeste tilbudene og rabattene i BenifyDeals ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Gå til "mine opplysninger" for å melde deg på Deals-nyhetsbrevet

Logg inn i Nordea Liv Pluss!

Pensjonskunde? Se film!
Livsforsikringkunde? Se film!

Nysgjerrig? Sjekk ut Nordea Liv Pluss

Vi håper du vil utforske portalen og får stor glede av den!

Logg inn Åpnes i nytt vindu